Cik noderīga kokosriekstu eļļa - Pieteikums Noteikumi


Daudzi izmanto, lai saulespuķu eļļa, daži laimīgi izmantot olīvu. Bet ir daudzi citi eļļas, daži no tiem visai noderīgi un ir unikālas īpašības. Un to, kas ir zināms, kokosriekstu eļļu? Vai tas var kaitēt, jo daudzi?

Kas tas ir?
Kokosriekstu eļļa tiek iegūta no kokosriekstu koksnes - kokosrieksti. Šie augļi jau sen ir zināms, ka cilvēki, un arī daži ļaudis eļļa, ko izmanto kopš seniem laikiem. Un dažās dienvidu valstīs, piemēram produkts joprojām vērtē un uzskatīja gandrīz pamata. Tas gatavot, tā tiek izmantota kā kosmētikas.

Iegūt šo eļļu divos veidos: caur aukstās presēšanas vai karsts. Pirmā iespēja ļauj saglabāt ne vairāk barības vielu, un otrs palielina galaprodukta. Konsekvences atgādina naftas saulespuķu pazīstami visiem, tā patīkamu aromātu un vieglu un maigu garšu, bet īpašs. Pārsteidzoši, temperatūrās zem 20-25 grādu sviests sacietē un kļūst kā ziepes. Ir divu veidu: augu eļļai un kosmētiku.


kompozīcija
Pabalsti sakarā ar unikālo sastāvu produktu. Bet pats sastāvs liek daudz domāt, ka kokosriekstu eļļa var radīt kaitējumu. Praktiskā galvenais komponents ir tauki. Lielākā daļa no tiem (aptuveni 92%) pieder grupai bagāti un to dietologiem un ārsti uzskata nav. Pārējais ir nepiesātinātie, kas ietver vairāk lojāls, jo bez tiem ķermenis var darīt. Ietver arī dažādus neaizstājamās taukskābes (laurīnskābes, myrystynovaya, palmitīna, stearīna un daudzi citi). Un šeit ir fosfora un kalcija, vitamīnu E, un citi.

Cik noderīga kokosriekstu eļļa?
Labumi noteiktā produkta savām unikālajām īpašībām:
• Piesātinātie tauki ir tik daudz bailes patiesībā diezgan noderīgi. Tie palīdz samazināt sirds un asinsvadu sistēmu, aizsargā pret slimībām, piemēram, osteoporoze un uzlabot stāvokli saistaudu, muskuļu un kaulu audu.

• Vitamīni un E, kas ir atrodami noderīgi nagiem, ādai un matiem.

• E vitamīns - spēcīgs dabisks antioksidants, kas pasargā ķermeņa audus no ļoti negatīvās ietekmes brīvajiem radikāļiem, kas ne tikai sākas procesu priekšlaicīgu novecošanos, bet arī var izraisīt vēža attīstību.

• taukskābes, no kurām ir daudz, izraisa antiseptiska, pretvīrusu, pretsēnīšu un antibakteriāla iedarbība. Un tas ir iemesls, kāpēc kokosriekstu eļļa bieži lieto brūču ārstēšanai un attieksmes pret konkrētu ādas kaites.

• Par produkta priekšrocības paplašina imunitāti. Ja jūs regulāri ietver naftu diētu, jūs varat uzlabot imūnsistēmu.

• Ņemot vērā eļļas, ļauj labāk asimilēti magniju un kalciju. Magnijs palīdz aizsargāt organismu no stresa ietekmi, un kalcija stiprina kaulus.

• Ja jūs regulāri izmantot šo produktu, jūs varat normalizēt labā holesterīna (tā trūkums var izraisīt attīstību vairāku sirds un asinsvadu slimību) līmeni un samazināt kaitīgas.

• nenovērtējami ieguvumi ādai: epidermas statuss pieteikuma ievērojami uzlabojusies pinnes kļūst mazāk redzamas, āda ir svaiga un elastīga. Turklāt aizsardzības īpašības ļauj, lai novērstu negatīvo ietekmi ultravioleto starojumu uz ādas.

• produkts ir labs matiem un nagiem.

Šis pabalsts kokosriekstu eļļa. Bet neskatoties uz visām savām unikālajām īpašībām, kaitējums arī iespējams.

Nav slikti tas ir?
Dažos gadījumos kokosriekstu eļļa var izraisīt bojājumus organismā? Ar piesātinātās skābes ir skaidrs, ja tās augu izcelsmes (kā šajā gadījumā), tā var nesāpēs. Bet ir daži citi punkti.

Pirmkārt, kaitējums, ko izraisa lielu varbūtību alerģiskas reakcijas.
Tāpat, eļļa ir kontrindicēta, ja individuālā nepanesība. Vēl viens gadījums, kad eļļa var radīt kaitējumu - ir zemas kvalitātes.

Kā izvēlēties un kā to glabāt?
Eļļa, ko var ēst, nav tik viegli atrast. Jūs varat pasūtīt to internetā, bet tikai uzticama un labi izveidota piegādātāja. Ražojumu pārdod stikla pudelē, vēlams ar tonētiem logiem. Lees vai ieslēgumi nevajadzētu būt. Produkta cena ir diezgan augsta, tādēļ, ja jums tiek piedāvāta aizdomīgi lētu naftu, atmest iegādi. Glabāt kokosriekstu eļļa ir labāk tumšā vietā temperatūrā 25-26 grādiem.

Kosmētiskā eļļa var iegādāties veikalos kosmētikā. Pievērsiet uzmanību uz sastāvu, ražotāju, noteikumiem un nosacījumiem uzglabāšanu. Ja eļļa tiek ražota Ķīnā, tas nav kvalitāte. Un, ja valsts piegādā dienvidu un kokosrieksti augt tajā, kvalitāte varētu būt uz augšu.

Kā lietot?
Ja vēlas eļļu var pievienot salātiem un dažiem ēdieniem. Apcep šajā eļļā (kā arī jebkuru citu par šo jautājumu), nav nepieciešama.

Kosmētiskā eļļa var būt daļa no kosmētikas dažādas mājas aizsardzības līdzekļiem. Piemēram, jo ​​tas padara ķermeņa losjoni, sejas un matu, iemasē viņa nagiem, un likts uz skropstām. Ja eļļa ikdienas noslaucīt sejas problemātiskās jomas, jūs varat atbrīvoties no pinnes

Izmantot kokosriekstu eļļu gudri un iegūt vislabāko!